Bob Marley Metal Grinder 4 dele – 50mm

På lager

kr. 98,00

Bob Marley Metal Grinder 4 dele – 50mm

Lækker metalgrinder med motiv af mesteren selv – Bob Marley

Vores Bob Marley Metal Grinder er en kompakt kværn, der består af i alt fire dele.

Kværnen har nogle af de mest imponerende og effektive tænder på markedet. Den kommer med sammenlåsende “pløkker”, der river topskud effektivt i slibekammeret.

Produktet opsamles derefter i det næste rum under slibekammeret, mens det nederste rum fanger kostbar kief/pollen. Så intet går til spilde.

Varenummer (SKU): 8720621804529 Kategori:

Beskrivelse

Bob Marley Metal Grinder 4 dele – 50mm

Lækker metalgrinder med motiv af mesteren selv – Bob Marley

Vores Bob Marley Metal Grinder er en kompakt kværn, der består af i alt fire dele. Kværnen har nogle af de mest imponerende og effektive tænder på markedet. Den kommer med sammenlåsende “pløkker”, der river topskud effektivt i slibekammeret. Produktet opsamles derefter i det næste rum under slibekammeret, mens det nederste rum fanger kostbar kief/pollen. Så intet går til spilde.

Grinderen kommer med et trykt portræt af Bob Marley på låget. Det er en flot designet grinder, der ikke kun er effektiv, men også stilfuld. Og den ligger godt i hånden.

Stilfuld og effektiv

Bob Marley Grinder har et magnetisk låg for at sikre effektiv lukning og en jævn slibning uden spild. For at gøre slibningsprocessen meget nemmere, har grinderen et låg med bittesmå riller, der forbedrer grebet. Kombinationen af magnetisk lukning, forbedret greb og superskarpe, sammenlåsende diamantformede tænder leverer en jævn slibning, der vil forvandle topskud til det pureste støv på ingen tid overhovedet.

Når blomsten er grindet, samler den sig i midterkammeret. Kammeret har et fint net, der kun tillader de fineste partikler at passere. De sigtede partikler falder derefter ned i basisrummet. Disse er de mest potente og er perfekte til ekstra specielle lejligheder. Gerne i selskab med mesteren på vinyl.

Brug den også som gave men husk ikke at tage den med hjem igen.

Man kan næsten høre  mesteren synge “No woman no cry….”

Views: 31

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bob Marley Metal Grinder 4 dele – 50mm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *