The Bulldog Original Silver Metal Grinder 40mm – 3 dele

Kun 2 tilbage på lager

kr. 79,50

Bulldog Tredelt slidstærk metalgrinder – Ø40mm

En virkeligt slidstærk og lækker grinder.

Med skarpe diamantformede tænder.

3 delt så alt opsamles når du grinder og intet går til spilde.

Varenummer (SKU): 8716722003794 Kategori:

Beskrivelse

Bulldog Tredelt slidstærk metalgrinder

Bulldog Original Silver Metal Grinder leveres med separate dele. Den har en speciel skærm til sigtning, et slibekammer og et opbevaringskammer til opbevaring af hampblomstharpiks. Dette er et holdbart og smukt stykke værktøj og dine enner vil blive grønne af misundelse af den imponerende funktionalitet. Og der er gods i den. Grinderen er tung og ligger godt i hånden.

Grindren er slidstærkt og yderst funktionelt og ret stilfuld.

Skarpe, diamantformede tænder

Grinderen har skarpe, diamantformede tænder, der giver den glatteste grinding af det du nu skal ryge. Når du maler, falder blomsten ned i opbevaringsrummet, hvor den opbevares sikkert. Vores Bulldog kværn er den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Den har en mat metalfinish og metallisk bly med et detaljeret indgraveret The Bulldog Amsterdam-logo i fuld størrelse på låget. Det ser fedt ud.

Designet til Connoisseur Roller

Perfekt til dig, der ønsker at grinde på farten. Denne grinder er kun 40 mm i diameter. Den er let at bruge og har en magnetisk lukkemekanisme. Det gennemtænkte design strækker sig ud over æstetik og bærbarhed. I modsætning til andre enheder i samme serie, kommer Bulldog Original Silver metalgrinderen med ekstra funktioner som en opbevaringsboks, der kan bruges til at opbevare eventuelle rester af materiale.

 

Views: 38

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Bulldog Original Silver Metal Grinder 40mm – 3 dele”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *