HHC vapes og pods

HHC vapes fåes i mange forskellige udformninger og modeller. Vi har de traditioneller engangs vapes hvor du blot suger i vapen og straks får dit HHC fix. Det er meget nemt og de passer fint i en taske eller inderlomme. Alternativet er HHC pods eller HHC cartridges som de også hedder.

Ved pods har du batteriet som en selvstændig enhed og så en cartridge med HHC væsken i. Det betyder at du kan skifte nemt og hurtigt hvis du ønsker en anden smag. De er også billigere i længden end traditionelle HHC vapes. Alle vores produkter indeholder < 0.2% THC.

HHC Vapes og pods

Check vores udvalg af HHC vapes og HHC pods ud her. Produkterne sælges naturligvis kun til aromaterapi.

   Til Forsiden   |   HHC pods   |   HHC hash |   HHC topskud   |   HHC Vingummi

Happy Garden HHC vape

Happy Garden HHC vape er topkvalitet. De er produceret i USA og både hardwaren og indholdet fås næppe meget bedre.

Vi har både 1ml og 2ml på lager.

Elevapes HHC cartridge

Elevapes HHC pods er super velegnede hvis du ønsker at skifte smag fra det ene øjeblik til det andet. Du skruer simpelthen cartridgen af batteriet og skruer din næste ynglingssmag på. Og så er du kørende.

Disse pods er også biligere i længden end almindelige engangsvape da du genanvender batteriet.

Iguana Smoke

Iguana Smoke er et nyt mærke vi har solgt gennem noget tid her i Spanien. Folk er meget glade for dem og de har nogle spændende smage. Bemærk at de også har en serie med HHC lite. Dvs en vape til dig der blot skal have antydningen af HHCs virkning.