THC-P ekstrakts

THC-P concentrater og ekstrakter

 Alle vores produkter indeholder < 0.2% THC.

THC-P ekstrakter

THC-P Moon rocks

HHC Ekstrakter

HHC ekstrakter og concentrater er typisk HHC produkter med meget høj HHC koncentration. Det kan f.eks. være HHC Diamond sauce eller HHC krystaller

Hvad er HHC Saucer?

Vores førsteklasses HHC saucer er koncentreret, klæbrig olie lavet med Sun States stærke og prisvindende HHC-olie.

Bare en lille mængde premium HHC sauce vil bringe din dag til nye højder. Det er tid til at udforske de nye fornemmelser og opløftende følelser, som kun er kendt af dem, der har oplevet Sun States premium HHC-produkter.

HHC er hamp-afledt men det indeholder ikke mere end 0,3 % Delta 9 THC. HHC er strukturelt forskellig fra THC, så HHC-produkter indeholder naturligvis ikke mere end 0,3 % Delta 9, hvilket betyder at HHC er lovligt i Eu (men ikke i Danmark).

Hvad er virkningerne af HHC?

HHC og THC virker på nogenlunde samme måde, selvom de er strukturelt forskellige fra hinanden på molekylært niveau.

For eksempel rapporteres HHC almindeligvis at have virkninger mellem dem, der opleves ved brug af Delta 8 og Delta 9. Brugere rapporterer ofte om en energisk og euforisk følelse med mindre paranoia sammenlignet med Delta 9.

Hvordan doserer du HHC-sauce?

Dosering af HHC saucer kan virke lidt kompliceret, men det behøver det ikke at være. At starte med den mindste mængde af det højkoncentrerede produkt er den bedste måde at starte på for at se, hvordan din krop reagerer.

Hvis du har det godt efter et stykke tid og føler dig godt tilpas med at indtage mere, så start så langsomt.

Men HHC sauce er måske ikke for alle.

Hvis du er ny ift. HHC og ikke har prøvet det før, anbefales det at prøve vapes og gummies før saucerne.

Vapes og gummier er mindre koncentrerede og kan hjælpe dig med bedre at måle, hvordan din krop vil reagere på en højere koncentration.

Hvorfor vælge Sun State Hemp?

Sun State er formentligt en af de førende producenter af HHC og heraf afledte produkter fra USA. Ud over at deres HHC vinder nationale priser, er de pionerer og industriledere inden for hamp-afledte cannabinoider, som Delta 8 THC, HHC, Delta 10 og mere. De laver konsekvent de bedste hampprodukter på markedet og de tester deres produkter på apoteksniveau. Det er produkter af høj kvalitet.

Vi sælger Sun States produkter da de efter vores mening er blandt de sikreste, reneste og mest potente Delta 8 THC, HHC og hamp afledte produkter på markedet.

Sun State Hemp bruger kun højkvalitets USA-dyrket hamp. De har også noget af det mest avancerede og dygtige cannabis-F&U i branchen. Deres produkter leverer kompromisløs styrke og renhed og tjener laboratorietestresultater af højeste kvalitet på tværs af alle førende mærker.