Urban Crew Storm Blue Metal Grinder 50mm – 4 Parts

Kun 1 tilbage på lager

kr. 98,00

Urban Crew Storm Blue Metal Grinder 50mm – 4 Dele

Storm Blue Metal Grinder 50mm – 4 Dele fra Urban Crew vil være en fremragende tilføjelse til din sikkert anseelige samling af kvalitetsgrinders.

Et fedt produkt med godt vægt og kvalitet. Nem at bruge og at holde ren.

Varenummer (SKU): 8720621806929 Kategori:

Beskrivelse

Urban Crew Storm Blue Metal Grinder 50mm – 4 Dele

Storm Blue Metal Grinder 50mm – 4 Dele fra Urban Crew vil være en fremragende tilføjelse til din sikkert anseelige samling af kvalitetsgrinders.

Den består af fire dele og har et magnetisk låg, der sikkert holder de diamantformede tænder som en central komponent og sikrer hurtige, enkle og fine, klumpfri grinds. I midtersektionen holder et filter de kværnede plantedele så de er klar. En skraber tilføjes til grinderen for at sikre, at alle resterne er fjernet.

Grinderen har en diameter på 50 mm og føles solid, når den bruges. En god vægt fuldender billedet af en kværn lavet med kvalitet i tankerne.

Grinderen bliver ikke tilstoppet efter kun få ganges brug. Den har en flot finish og en langtidsholdbar metalkonstruktion, der sikrer en jævn, ukompliceret grind hver gang. Der vil ikke være flere umalede plantedele; dens skarpe diamanttænder vil generere en konstant og ensartet malning, hvilket gør det muligt for urterne at falde gennem de små huller. Hvis grinderen falder eller vælter ved et uheld, holder det kraftige magnetiske låg låget på plads og sikrer, at dine dyrebare urter ikke spildes.

Det bedste er, at den er ret nemt at bruge. Du skal blot fjerne det magnetiske låg, indsætte urterne, derefter påsætte dækslet og drej mere end to gange for at få et godt resultat.

Dejligt og nemt!

Views: 11

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Urban Crew Storm Blue Metal Grinder 50mm – 4 Parts”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *