Champ High Metal Grinder med cannabis motiv 4 dele – 50mm

Kun 2 tilbage på lager

kr. 109,00

Champ High Metal Grinder med cannabis motiv

En grinder, der drypper af funktioner… 🙂

4 dele

Ø 50mm

Varenummer (SKU): 3661075266226 Kategori:

Beskrivelse

Champ High Metal Grinder med cannabis motiv

En grinder, der drypper af funktioner… 🙂

Er du på udkig efter en skarpskåret grinder til at få gang i grindingen?

Så kig en ekstra gang på denne grinder i fremragende design med dryppende cannabis blade. Den vil helt sikkert hurtigt blive en af dine favoritter..og dine venners.

Denne grinder er pakket med skarpe tænder der vil gøre klovnen fra IT helt misundelig.

Dermed sikres du en ensartet grinding af enhver blomst eller topskud, på grund af tætheden. Du er garanteret fine partikler efter hver grind.

Dens tænder er designet på en måde, der forhindrer dem i at blive slidt. De er også jævnt fordelt over forsiden af kværnpladen. Dette hjælper med at undgå, at urtestykker sidder fast mellem dem. Så du kan sige muntert farvel til tilstoppede grinders.

Wholesale Champ High Dripping Leaf Paint-grinders har en slibesektion, der er bred nok til store grinds! Hele 50 mm i diameter! Den har også fire adskilte dele, inklusive en skærmsektion, der filtrerer det formalede pulver til endnu finere partikler for at sikre et jævn rul. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at dit jointpapir bliver ødelagt af hårde dele, der er tilbage efter du har grindet.

Og som om det ikke var nok så skal du heller ikke blive irriteret af røgen fra brændende frø da de filtrers fra når du grinder. What’s not to like.

Nyd det bærbare og praktiske design

Champ High Dripping Water Leaf Grinder er nem at arbejde med og ligger fint i hånderne. Vægten er også optimal så du har et godt greb om kalorius når du grinderer. Opbevaringskammeret er stort nok til at rumme store mængder formalede topskud så du læber ikke tær hele tiden.

Den er lavet af højkvalitets aluminium, der er korrosions- og rustbestandigt. Dette sikrer, at denne grinder holder længe og du kan glæde dig over den hver dag.

Hvad venter du på?

Views: 28

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Champ High Metal Grinder med cannabis motiv 4 dele – 50mm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *