-17%

Terapilys

På lager

kr. 49,00

Terapilys uden paraffin. Brænder uden at sode og giver ingen forringelse af indemiljøet som traditionelle stearinlys. Kan bruges som led i kropsmassage – for glæde og lyst.

Brændetid pr lys: op til 25 timer. (dog ikke hvis du bruger dem ‘for sjov’)

 

Varenummer (SKU): 5903707352012 Kategorier: ,

Beskrivelse

Terapilys uden paraffin

Aromatisk terapilys fremstillet af organisk sojavoks med hampolie; patchouli-duftende.

✓ Dette hampelys er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser uden paraffin eller petroleumsstoffer. Lyset udsender ikke giftige dampe under forbrænding, hvorfor det er helt sikkert for børn og allergikere. Lyset kan vare op til 25 timer og er derfor meget økonomisk.

Et normalt fyrfadslys brænder mellem 7-8 timer. Så terapilys svarer således til ca 4 alm. fyrfadslys i brændetid.

✓ Patchouli-olie har en træagtig og krydret duft. Det har terapeutiske og beroligende egenskaber. Aromaterapi ved hjælp af patchouli-olie øger stemningen, så du kan lindre angst og stress. Patchouli-olie hjælper også med at bekæmpe søvnløshed.

✓ India hamp stearinlys kan også bruges i kropsmassage, fordi dens smeltepunkt er relativt lavt, hvilket betyder, at smeltet voks kan hældes direkte på huden uden at forårsage forbrændinger. Efter påføring af voks forbliver huden fugtet, glat og silkeagtig i lang tid. Duften af ​​patchouli-olie efterlader en delikat og orientalsk duft.

Nettovægt: 90 g

Views: 8

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Terapilys”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *