India ansigtscreme med cannabisolie – dag/natcreme

Ikke på lager

(1 kundeanmeldelse)

kr. 59,00

India ansigtscreme med cannabisolie forbedrer elasticiteten af ​​overhuden, udjævner rynker og regenererer denne da cannabisolien gør der nemmere for cremens aktive elementer at trænge ind i huden.

Indeholder 50 ml

Varenummer (SKU): 5903707352210 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

India ansigtscreme med cannabisolie forbedrer elasticiteten af ​​overhuden, udjævner rynker og regenererer denne da cannabisolien gør der nemmere for cremens aktive elementer at trænge ind i huden.

På grund af naturlige ingredienser er cremen velegnet til alle hudtyper, især moden, tør og irriteret hud. Cremen påføres let og absorberes hurtigt. Den efterlader ingen fedtet overflade.

Følgende aktive elementer indgår i cremen:

Cannabisolie: tilfører fugtighed til huden i dybden og eliminerer lipidmangel. Personer med hudproblemer vil føle den gavnlige virkning af India ansigtscreme med cannabisolie som en mere let og spændstig hud. Cremen nedsætter også produktionen af talg hvilket bevirker en mindre fedtet hud.

Arginin: øger fugttilførslen og fasthed af overhuden og er effektivt medvirkende til at accelerere epidermal regenerering. Epidermal regenerering er healing af hudens yderste lag.

E-vitamin (kaldet “ungdommens vitamin” i kosmetologi) forsinker hudens aldringsproces;

Niacin (vitamin PP) stimulerer kollagenproduktion, har antioxidantegenskaber og beskytter huden mod skadelige virkninger af UV-stråler. Derudover lindrer det irritationer og virker mod frie radikaler. Det har en særlig gavnlig virkning på løs, tør og rynkeudslidt hud.

Anvendelse: Påfør en lille mængde India ansigtscreme med cannabisolie i ansigtet, nakken og halsen. Massér forsigtigt ind i huden. Bruges regelmæssigt og bedst efter bad.

Views: 49

1 anmeldelse af India ansigtscreme med cannabisolie – dag/natcreme

  1. Turid Karina Guldahl (verificeret ejer)

    Den her har jeg brugt gennem flere år og det er helt klart min yndlings dag og nat creme. Den er drøj i brug. Trænger godt ind i huden og så er den billig. Anbefaler den gerne til andre.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *