RAW Classic Kingsize Cones

På lager

kr. 19,75

RAW Classic Kingsize Cones

Den ultimative bekvemmelighed ved at rulle og ryge

En revolutionerende måde at nyde din røg på

3 cones pr pakke.

Retur til Tilbehør

Varenummer (SKU): 716165296867 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

RAW Classic Kingsize Cones

Den ultimative bekvemmelighed ved at rulle og ryge

En revolutionerende måde at nyde din røg på

Disse RAW Slim Cones 3-pakker er 100% veganske. Hver forrullede cone er lavet af RAWs proprietære blanding af ublegede fibre, der giver dig mulighed for at rulle dine cigaretter på få sekunder.

Raw Slim Cones tilbyder den samme fremragende rygeoplevelse som den ikoniske Classic Cone, men er forrullet til en slank kegleform for en hurtigere og mere bekvem røg og kommer i pakker med 3.

De tilbyder en langsom, jævn forbrænding, uden nogen effekt på smagen af røgen, præcis hvad de fleste rygere gerne vil have. Tragten leder materialet ubesværet ind i en RAW-cone for at gøre rygesessionerne enklere og renere end nogensinde før.

Størrelse: King Size rå kegler er cirka 110 mm lange. De er større end standard cones, hvilket giver dig mulighed for at fylde dem med en større mængde tørre urter for en længere røg.

Raw Cones King Size Classic indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer, kunstige farver eller blegemidler. Dette sikrer en renere rygeoplevelse uden at ændre den originale smag af de tørrede urter. Langsom og ensartet forbrænding:

Views: 63

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RAW Classic Kingsize Cones”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *