Annabis Menthol hampgel med køleeffekt – 200 ml

Ikke på lager

kr. 119,00

Annabis Menthol hampgel med kølende effekt der giver en behagelig afslappende, beroligende og forfriskende fornemmelse i det påsmurte område gennem en blid massage.

Kan anvendes ofte, lokalt eller ved større områder på kroppen.

Indeholder 200 ml.

 

Varenummer (SKU): 8594167141659 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Annabis Menthol hampgel

Annabis hampegel med kølende effekt der giver en behagelig afslappende, beroligende og forfriskende fornemmelse i det påsmurte område gennem en blid massage

MENTHOL HEMP GEL er en gel med kølende effekt baseret på hamp, der er indiceret til at massere på huden enten lokalt eller større  områder af muskler og led.

Dens kølende effekt giver en behagelig afslappende og forfriskende fornemmelse. Dens formel er baseret på velkendte naturlige ingredienser, i synergistisk kombination med hamp og mentol som tilsammen giver en effekt der opfattes som kølende men på en særdeles behagelig måde.

Kølegelen kan anvendes både som en lokalt påført gel og anvendes den med massage kan den uden problemer påføres større områder på huden såsom ben eller ryg, hvilket gør det til det ideelle middel til afslapning.

Takket være den vandige geltekstur, der er let at påføre og absorbere, giver den en nem og god påføring i forskellige områder på kroppen, såsom trætte eller overbelastede ben, uden at efterlade huden fedtet eller olieret.

Views: 12

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Annabis Menthol hampgel med køleeffekt – 200 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *