Champ High Metal Grinder med cannabis motiv 4 dele – 40mm

Vorrätig

13.15

Champ High Metal Grinder med cannabis motiv

En grinder, der drypper af funktioner… 🙂

En meget handy og kompakt metal grinder. Den er nem at have i tasken eller i lommen.

God vægt og meget gedigen.

4 dele

Ø 40mm

Artikelnummer: 5661075266196 Kategorie:

Beschreibung

Champ High Metal Grinder med cannabis motiv

Smuk og praktisk grinder på 40mm.

Dette er en helt enestående handy og gedigen grinder til prisen. Grinderen er lavet i metal – aluminium – og er super holdbart og slidstærkt.

Oven i dette får du et fedt design med dryppende cannabis blade. Det ser fedt ud. Den er som sin storebror – Champ High Metal Grinder med cannabis motiv 4 dele – 50mm – fed at arbejde med men kan ligge i en inderlomme eller en taske uden at fylde alverden. Så rejser du meget kan vi anbefale denne som et godt substitut for storebroderen.

Bare nyd dens enestående og indviklede dryppende bladdesign, der minder om chokolade og flødedryp. Det elegante design giver grinderen et originalt look.

Det næste, du vil elske ved dette produkt, er dets funktionalitet. Denne kværn kan grinde selv de tættestetopskud med sine firedelte diamanttænder og 40 mm diameter. Dens 3,4 cm gange 4,0 cm længde og bredde er den perfekte størrelse til at passe ind i små rum som en pung og sidetaske.

Den ligger godt i hænderne midt i dens multifunktionalitet med grinding, sigtning, opsamling og beskyttelse. Dette giver en jævn grinding og en i sidste ende jævnere rulle- og rygeoplevelse for dig.

Denne Champ High Dripping Leaf Paint grinder har også en lille skærmsektion, der fungerer som kieffanger. Kief er trichomes fra dine topskud med mange anvendelsesmuligheder. Det vil du helt sikkert sætte pris på.

At have en kieffanger betyder også, at dukan vælge, hvordan du præcist vil ryge topskuddet, med eller uden kiefen.

Fordi dette produkt er lavet af aluminium, et slidstærkt metal, der ikke let rustes eller bøjes ud af form, vil denne grinder holde godt selv ved konstant håndtering og brug.

Hver dag er en fest med disse grinders fra Champ High. Vi elsker dem selv.

 

 

 

Views: 0

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Champ High Metal Grinder med cannabis motiv 4 dele – 40mm“

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert